Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

1st December 2014

INTERVIEW MED EN TIDLIGERE VINDER


“DET VIGTIGSTE VED AT VÆRE AUDIOLOG ER, AT GØRE EN FORSKEL I FOLKS LIV”

sagde Jaspreet Bahra, vinderen af Årets Audiolog-konkurrencen 2013 for Storbritannien og Europa.

JASPREET SER TILBAGE PÅ HENDES ÅR SOM ÅRETS AUDIOLOG


Jaspreet, BSc (Hons) Audiologi RHAD, der arbejder hos Harley Street Hearing i London, tog branchens højeste æresbevisning efter hendes patient, den 29-årige advokat Warren Stapley, nominerede hende, og hvis historie hjalp dommerpanelet med at nå en beslutning om at erklære Jaspreet Europas førende audiolog.“JEG VIL SIGE DET SOM DET ER – DET VAR FANTASTISK! DET VAR OGSÅ EN SMULE OVERVÆLDENDE AT VINDE SÅ TIDLIGT I MIN KARRIERE.

“DET ER EN STOR BEDRIFT AT HAVE MED I BAGAGEN, OG EN STOR HJÆLP TIL AT FÅ MIT NAVN FREM OG BLIVE ANDERKENDT SOM EN DER UDFØRER SIT ARBEJDE GODT. DET ER OGSÅ MEGET TILFREDSSTILLENDE AT BLIVE ANDERKENDT FOR NOGET, JEG LÆGGER SÅ MANGE KRÆFTER I DAG EFTER DAG.”

Et år efter hun vandt prisen, er Jaspreet ivrig efter at opfordre andre audiologer til at stile efter konkurrencen, som bliver afholdt i samarbejde med Rayovac, Audio Infos Magazine og European Hearing Instrument Manufacturers Association (EHIMA).

“At vinde har også haft positiv indflydelse på vores praksis, da den tjener som en stor anerkendelse af det arbejde vi udfører,” sagde Jaspreet. “Når patienter kommer ind i vores praksis og ser certifikatet, så giver det dem mere tillid til at de vil få en god service fra os, og mange har sagt tillykke til mig, hvilket selvfølgelig har være meget dejligt!”

Jaspreet vil også gerne give gode råd til enhver, i det håb at de vil være friske på at have en chance for at vinde titlen i 2015 – konkurrencens ottende år.

Hun sagde “I vores praksis havde vi masser af litteratur i venteværelset, så patienter havde noget at læse mens de ventede på deres aftale, og som de kunne tage med hjem hvis de havde lyst.

“Vi prøvede ikke at overtale folk til at deltage, da det kan virke modsat, men vi sørgede for at vi vidste alt om konkurrencen og de udbudte præmier, så vi kunne svare patienterne med det samme, hvis de havde nogle spørgsmål.

“Selvfølgelig hjælper det, at der også er præmier, der kan vindes af en patient! Den vindende patient får en kontaktpræmie, og en pakke med elektriske apparater til en værdi på ca. £500 (4 310 DKK).

“Bortset fra det, så tror jeg at Warren, der nominerede mig, også følte at han havde opnået noget. Han havde altid tillid til at jeg kunne vinde, hvorimod jeg ikke var så sikker. Så han var helt sikkert ikke så chokeret som jeg var over nyheden! Men han var helt sikkert glad for min pris.”

Warren nominerede Jaspreet til Årets Audiolog efter han havde lidt af høretab siden han var 6 år gammel. Han forklarede i sin nominering, at siden han mødte Jaspreet var hans selvtillid vokset, de nye høreapparater han havde fået havde gjort en stor forskel i hans liv.

Jaspreet sagde: “Mange patienter har ofte mistet en masse selvtillid når de kommer til dig, på grund af deres besvær med at høre. Det er en god følelse når du kan se den forskel du har gjort. For mig er det det vigtigste, at være i stand til at gøre en reel forskel i mine patienters liv.

“Enhver der gerne vil udmærke sig bør tænke på patienten som et familiemedlem, og behandle vedkommende som man ville ønske et familiemedlem blev behandlet. Gør alt hvad du kan for at komme på bølgelængde, og sørg for at de er godt tilpas når du behandler dem – du vil gerne have de får den bedst mulige oplevelse.

“Det jeg synes er det bedste ved mit job, er det at finde den bølgelængde sammen med mine patienter, og at ændre deres liv til det bedre. At vinde prisen som Årets Audiolog, for noget der er så givende, er bare toppen af kransekagen.”