Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

Hørespecialister


Har du hvad det kræver for at blive Årets audiolog? 

Konkurrencen Årets audiolog har til formål at påskønne audiologisk ekspertise og opfordrer patienterne til at udpege fagfolk, der udmærker sig ved deres hverv.

Hørespecialister

Dit hårde arbejde bliver belønnet


Titlen som Årest audiolog, den æresbevisning, der følger, et års abonnement på Audio Infos og en betydelig pengepræmie er de incitamenter, der venter den vindende høreklinik. Blot at være nomineret er en stor ære, men fordelene rækker langt ud over det.

 Årets audiolog er en fantastisk måde at styrke din profil og øge bevidstheden om det ekstraordinære arbejde, du har lagt i din praksis. Tidligere vindere og nominerede har fået stor omtale i faget og lokale medier – ved at udnytte deres mulighed for at sætte skub i forretningen, nu hvor de er kommet i positivt søgelys. 

En ægte sus bliver også skabt blandt patienterne. Vi vil gerne høre fra dem om audiologer, der går ud over deres pligt vedat hjælpe. Til gengæld får de også mulighed for at vinde en pengepræmie og en chance for at få del i en succes – en fantastisk måde at opbygge god kundeloyalitet.

 For den vindende europæiske audiolog, er der også den spændende udsigt til en betalt tur til Europas førende hørebegivenhed, EUHA 2016. Her vil de hente deres pris foran et publikum af branchefolk ved en glimmer & glitter ’Evening of Excellence’.